Live Podcast ‘Helemaal Aan Het Einde’

31 augustus 2021

Op zondag 26 september vinden live opnames plaats van 2 podcasts over zelf gekozen levenseinde. Pauline Jäger, directeur van Hospice Haarlem en bekende huisartsen voor het hospice Astrid Kodde en Han Wassenberg doen mee. Publiek is welkom.

Praat ook mee tijdens het live podcastgesprek over levenseinde-vraagstukken Op zondag 26 september van 12.00 tot 14.30 zijn er in Verhalenhuis Haarlem aan de van Egmondstraat 7 in Haarlem, live opnames voor 2 podcastafleveringen. Er wordt dieper ingegaan op keuzes rondom levenseinde. Wanneer maak je bepaalde keuzes en welke mogelijkheden zijn er dan? Wat is euthanasie precies en wat zijn palliatieve en terminale zorg? Hoe bespreek je je wensen met familie, vrienden of je werkgever?

Wil je de liveopname bijwonen? Meld je dan aan via verhalenhuis Haarlem, per mail info@stichting-nabestaandenzorg.nl of telefonisch via 023-84 48 201

Adres: Verhalenhuis Haarlem, Van Egmondstraat 7, 2024 XL Haarlem Datum: Zondag 26 september Tijd: 12:00 - 14:00 uur Gratis toegang