Sociaal Jaar Overzicht 2020

8 februari 2021

We hebben een primeur. Dit jaar verschijnt ons eerste Sociaal Jaar Overzicht (SJO). Een kleurrijk, informatief verslag over 2020 van allerhande activiteiten, die direct of indirect ten doel hadden onze gasten in het Hospice Huis en de terminaal zieke mensen thuis te ondersteunen en naar de zin te maken.

Normaal gesproken maken wij tweemaal per jaar een Nieuwsbrief voor iedereen, die op wat voor manier dan ook geïnteresseerd is in het wel en wee van onze Hospice-organisatie. Dit jaar kozen we ervoor het decembernummer eenmalig te vervangen door een SJO. Natuurlijk kan een jaaroverzicht pas verschijnen in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar, want ook de decembermaand moet meedoen in het verhaal. Toch is het jammer, dat we de tweede Nieuwsbrief van 2020 hebben moeten laten vervallen.