Ondersteuning Thuis

Ondersteuning bij u thuis

Als uw levenseinde nadert, wilt u die laatste fase dan het liefste thuis doorbrengen? Wordt de zorg die uw naasten geven af en toe wat zwaar voor hen? Onze kundige en liefdevolle vrijwilligers kunnen u ondersteunen. Hierdoor kunt u veilig thuis in uw vertrouwde omgeving blijven en krijgen uw mantelzorgers even de adempauze die ze verdienen.

Bij de ondersteuning door onze vrijwilligers bij u thuis,
kunt u denken aan:
  • samen met u naar buiten gaan;
  • waken bij het bed;
  • ondersteuning geven bij de dagelijkse verzorging;
  • luisteren naar en praten met u en uw naasten;
  • aanwezigheid in het geval dat uw partner, familie of vrienden even weg moeten.

Onze vrijwilligers zijn inzetbaar op alle dagen van het jaar, zowel overdag als ’s avonds en - in overleg met de zorgprofessional - ook ’s nachts. Hoe vaak en hoelang zij bij u zijn wordt op uw behoefte afgestemd. Ook streven wij ernaar een vrijwilliger bij u te laten komen die bij u past.

Een vrijwillger belt aan

Ik vertel aan iedereen die het horen wil hoe blij ik was met de vrijwilliger bij mij thuis. Zij luisterde, zonder te oordelen. Haar aanwezigheid maakte dat ik veilig even weg kon gaan.

Voor wie

Iedereen is bij ons welkom. We respecteren ieders achtergrond en volgen u in uw wensen en behoeften. Onze vrijwilligers komen bij u thuis in Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen, Spaarndam-West en Zandvoort.

Impressie van ondersteuning thuis in de praktijk. Bekijk de video (2:23).

Kosten

Ondersteuning thuis door onze vrijwilligers kost u niets.

Hoe aanmelden?

Voor ondersteuning bij u thuis maken wij graag een afspraak om bij u thuis kennis te maken. Zo kunnen wij de vrijwilliger en de ondersteuning goed afstemmen op uw situatie en wensen.

Eén telefoontje is voldoende
U kunt bellen op 023-3034343. U kunt ook een mail sturen naar info@hospicehaarlemeo.nl

Aanmelden & Kosten

Reviews

Hospice Haarlem e.o. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Lees de reviews